Och sen då? | Bönekursen - Bönekursen

Menu

Redan klar med Bönekursen?

Det finns fler resurser som kan hjälpa dig att fortsätta utveckla och fördjupa ditt böneliv:

Be

24-7 bönerum

En period av dygnet-runt-bön kan bli en positiv utmaning för dig och ditt sammanhang och förlösa nya kreativa bönemönster. På 24–7 Prayers engelska hemsida (www.24-7prayer.com) finns all information du behöver för att komma igång.

Men du kan också kontakta 24–7 Prayer Sverige för att få praktiska tips, inspiration, undervisning och coachning på svenska. Där hittar du även information om aktuella bönerum och aktiviteter i Sverige.

Upptäck mer

Ge

Stöd 24-7 Prayer

Att investera i 24-7 Prayer är att stötta bön, mission och rättvisa runtom i världen. Här hittar du till 24-7 i Sverige. På 24-7 Prayers engelska hemsida kan du stötta deras internationella arbete med en gåva via ditt bank- eller kreditkort.

Upptäck mer

Ladda ner

Appen Inner Room

Påminn dig själv om att be varje dag och lägg till egna böneämnen i denna gratisapp från 24-7 Prayer. I appen kan du skapa egna spellistor och påminnelser om att stanna upp och fokusera på Gud. Du hittar den på App Store och Google Play.

Kom igång

Träffa andra

24-7 Prayer arrangemang

24-7 Prayer ordnar konferenser och festivaler på olika platser i världen för att utrusta och inspirera till bön. 24-7 i Sverige

Se arrangemang

Vill du veta mer?

Skicka ett meddelande till oss om du vill få mer information eller idéer om hur du kan engagera dig där du är.

Ta reda på mer